Via Vallen - Jerit Atiku Official محمد كمال (Official) Musik Mp3 Via Vallen - Jerit Atiku Official - محمد كمال (Official) | Download Gratis

Via Vallen - Jerit Atiku Official - محمد كمال (Official)

421,866
Dengarkan Musik Mp3 baru Via Vallen - Jerit Atiku Official gratis dengan kecepatan tinggi - Gudang Lagu - di DownloadLaguTerbaru.Net, Unduh Musik menyenangkan janji baru untuk melihat Anda lagi, download lagu mp3 Indonesia. Dengarkan dan download lagu Mp3 sangat cepat hanya dengan satu klik, Dengarkan musik mp3 hot Via Vallen - Jerit Atiku Official oleh penyanyi محمد كمال (Official) gratis, MP3 di DownloadLaguTerbaru.Net yang tercepat, lagu-lagu hot, Tangga musik terus diperbarui. Download musik mp3 kualitas tinggi - di DownloadLaguTerbaru.Net, download lagu gratis sangat cepat, download lagu mp3 terbaru gratis. , Download Mp3 Terbaru

Lirik lagu: Via Vallen - Jerit Atiku Official

Aku loro ati ditinggal kekasih
gampange kowe ngucap pergi
aku loro ati ditinggal kekasih
ku terpuruk sepi sendiri

sak ben dino aku kelingan karo awakmu
opo nang kono kowe juga mikirke awakku
ra ono lanangan liyo sing iso gantekno awakmu
tresnomu kependhem jero nang jero atiku

ku coba melawan duniaku demi kamu
mergo tanpamu aku ra iso ngerasakke awakku
ku mohon sayang mengertilah keadaanku
aku ra iso bernafas tanpa kau di sisiku

tak ku sangka kowe tego ninggal aku
ku percaya semua janji manismu
ra keroso eluh netes ning pipiku
tego tenan kowe ngelarani aku

opo kowe ra krungu jerit atiku
tresnoku jero ning ati hanya untukmu
sakbendino kau buat aku nelongso
keloro-loro sampek tembus ning dodo

aku loro ati ditinggal kekasih
gampange kowe ngucap pergi
aku loro ati ditinggal kekasih
ku terpuruk sepi sendiri

kelingan mbiyen jaman semono ning sekolahan
kowe lan aku ra bakal iso dipisahkan
tapi saiki kowe wes ilang ditelan alam
membuatku menangis dari siang sampe malam

duh Gusti kudu piye aku iki
eluhku nganti garing mergo aku kelingan dek'e
tresno iki panjenengan sing maringi
tolong hapuskanlah ikhlaskanlah dia dari hatiku ini

tak ku sangka kowe tego ninggal aku
ku percaya semua janji manismu
ra keroso eluh netes ning pipiku
tego tenan kowe ngelarani aku

opo kowe ra krungu jerit atiku
tresnoku jero ning ati hanya untukmu
sakbendino kau buat aku nelongso
keloro-loro sampek tembus ning dodo

aku loro ati ditinggal kekasih
gampange kowe ngucap pergi
aku loro ati ditinggal kekasih
ku terpuruk sepi sendiri
Lihat Lebih