Wegah Kelangan Jihan Audy Wegah Kelangan - Jihan Audy | Lagu Terbaik

Wegah Kelangan - Jihan Audy

113,649
Download lagu Mp3 Wegah Kelangan baru terbaik- Lagu Dangdut - di DownloadLaguTerbaru.Net, Dengarkan MP3 terima kasih telah mengunjungi situs web, download lagu mp3 terbaru gratis. Dengarkan dan download lagu mp3 Wegah Kelangan oleh penyanyi Jihan Audy kualitas tinggi - Lirik Lagu - di DownloadLaguTerbaru.Net. Dengarkan musik yang bagus gratis, Dengarkan dan download lagu kualitas tinggi. Download MP3 lagu terbaru - Website DownloadLaguTerbaru.Net, Download lagu kecepatan tinggi, download lagu mp3 Indonesia. Download Lagu Indonesia Terpopuler

Lirik lagu: Wegah Kelangan

Rungokno Jerit Atiku Iki
Sing Bingung Noto Roso Ning Ati
Pengenku Koe Ngerti Sek Tak Pikir Saiki

Tulung Koe Aja Salah Tompo
Ojo Mbok Pikir Aku Ngeliyo
Kabeh Iki Kahanan
Ra Iso Neruske Katresnan

Jujur Aku Iseh Sayang Wegah Kelangan
Mergo Wes Tak Patri Ning Njero Ati
Nanging Arep Pie Meneh
Iki Wes Kahanan Kudu Pisahan

Njalukku Koe Ojo Nangis Mergo Lungaku
Mungkin Iki Wis Ginaris Dudu Penjalukku
Nglungani Sliramu Abot Rasane Pangapurane

Ora Ono Niat Nglarani Atimu
Rungokno Aku Senajane Aku Sing Kleru
Tak Akoni Pancen Gede Roso Tresnoku
Yo Mung Kanggo Awakmu
Cukup Pisan Iki Koe Loro Ati
Ora Tak Baleni Anggonku Nglarani

Jujur Aku Iseh Sayang Wegah Kelangan
Mergo Wes Tak Patri Ning Njero Ati
Nanging Arep Pie Meneh
Iki Wes Kahanan Kudu Pisahan

Njalukku Koe Ojo Nangis Mergo Lungaku
Mungkin Iki Wis Ginaris Dudu Penjalukku
Nglungani Sliramu Abot Rasane Pangapurane

Mung Kependem Roso Tresno
Bebarengan Ora Bakal Dadi Nyoto
Pengen Langgeng Yo Kui Karepmu
Nanging Wong Tuaku Ora Setuju

Jujur Aku Iseh Sayang Wegah Kelangan
Mergo Wes Tak Patri Ning Njero Ati
Nanging Arep Pie Meneh
Iki Wes Kahanan Kudu Pisahan

Njalukku Koe Ojo Nangis Mergo Lungaku
Mungkin Iki Wis Ginaris Dudu Penjalukku
Nglungani Sliramu Abot Rasane Pangapurane
Lihat Lebih