Nella Kharisma Pikir keri [official music video].mp3 Jabrik Ymks Salatiga Gudang lagu Mp3 Nella Kharisma Pikir keri [official music video].mp3 - Jabrik Ymks Salatiga | Lagu Terbaik

Nella Kharisma Pikir keri [official music video].mp3 - Jabrik Ymks Salatiga

1,568,144
Download lagu MP3 kecepatan tinggi - di DownloadLaguTerbaru.Net, Gudang lagu Indonexia terbaru 2019, download lagu mp3 terbaru gratis. Dengarkan dan download lagu mp3 Nella Kharisma Pikir keri [official music video].mp3 oleh penyanyi Jabrik Ymks Salatiga yang terbaru - Download Mp3 Gratis - di DownloadLaguTerbaru.Net, lagu hot kualitas tinggi. Dengar dan download lagu-lagu terbaik. Download MP3 Nella Kharisma Pikir keri [official music video].mp3 lagu terbaik - Download Lagu Akad - situs web DownloadLaguTerbaru.Net, download lagu mp3 gratis terbaru, download lagu mp3 terbaru gratis.

Lirik lagu: Nella Kharisma Pikir keri [official music video].mp3

yen gelem tak jak rabi
yen ra gelem tak jagongi
sing ra penting piker keri

yen kowe gelem tak sayang
yo ojo mbok gawe bimbang
ra sah kakean alasan

iki atu du parkiran maju mundur ra karuan
iki ati du layangan tarik ulur sembarangan
nanging tresno iki udu es teh plastikan
sing mbok canthelke lalu engkau tinggalkan

janjimu koyo mendung ditunggu ora udan
tresnaku kesandung aku jebul kapusan
jodo bakal tekan ora bakal kijolan
nek bejo yo mantenan nek ora tep syukuran

piker keri, piker keri
ketimbang loro ati

yen gelem tak jak rabi
yen ra gelem tak jagongi
sing ra penting piker keri

yen kowe gelem tak sayang
yo ojo mbok gawe bimbang
ra sah kakean alasan

nek iki pancen dalane tak tompo opo anane
Gusti niku mboten sare kowe kuwi sing jengkelke
abot dirasakne ra kuat dibecakne
rasah dipiker mbok mikir sing liyane

tresnoku sing gede mbok prekne
mbok golek liyane seng nompo opo anane
mending cicil motor podo podo mumete
nanging ono asile ketimbang mikir kowe

piker keri, piker keri
ketimbang loro ati

yen gelem tak jak rabi
yen ra gelem tak jagongi
sing ra penting piker keri

yen kowe gelem tak sayang
yo ojo mbok gawe bimbang
ra sah kakean alasan

yen gelem tak jak rabi
yen ra gelem tak jagongi
sing ra penting piker keri

yen kowe gelem tak sayang
yo ojo mbok gawe bimbang
ra sah kakean alasan
Lihat Lebih