Lagu Sunda - Jang frozenvanjava Gudang lagu Lagu Sunda - Jang - frozenvanjava

Lagu Sunda - Jang - frozenvanjava

306,764
Dengarkan dan download lagu mp3 gratis Lagu Sunda - Jang oleh penyanyi frozenvanjava kecepatan tinggi - Download Lagu Youtube - di DownloadLaguTerbaru.Net, Free Download Lagu Pop Terbaru , Download lagu Mp3 yang terbaru. Dengarkan musik online di situs web, surga yang menghibur untuk kamu. Download mp3 lagu Lagu Sunda - Jang gratis di ponsel Anda - Lagu Romantis - di DownloadLaguTerbaru.Net, lagu-lagu terpanas Indonesia yang terus diperbarui, download lagu mp3 Indonesia. Mendengarkan musik Terbaru - di DownloadLaguTerbaru.Net Download musik secara gratis pada mesin tercepat, download lagu mp3 terbaru gratis

Lirik lagu: Lagu Sunda - Jang

Jang
Hirup teh teu gampang
Teu cukup ku dipikiran
Bari kudu dilakonan
Jang
Jalan kahirupan
Heunteu sapanjang na datar
Aya mudun jeung tanjakan

Kudu sabar dina kurang
Ulah neupak dada beunghar
Salawasna kudu syukur
Eling ka nu Maha Agung
Kade hidep bisi kufur

Jang
Cing jadi jalma hade
Cing jadi jelema gede
Beunghar harta jeumar hate
Jang
Hidep cing ngajalma
Turut parentah agama
Ulah jauh ti ulama

Nyobat sareng ahli tobat
Dalit sareng para kiyai
Hirup keuna ku owah gingsir
Ngarah aya anu ngageuing
Mangsa lengkah ninggang salah

Cing pinter tur bener
Cing jujur ton bohong
Ulah nganyeurikeun batur
Ngarah hirup loba dulur

Raksa ucap langkah
Tekad jeung tabe'at
Ngarah pinanggih bagja
Salamet dunia akherat
Jang..
Jang…
Cing jadi jalma sholeh
Jang…. Jang…
Hidep cing sholeh
Lihat Lebih