Vita Alvia ft. Ilux - Langit Bumi Saksine (Official Music Video).m4a yudi cemplist Download Mp3 lagu Vita Alvia ft. Ilux - Langit Bumi Saksine (Official Music Video).m4a - yudi cemplist | Lagu Terbaik

Vita Alvia ft. Ilux - Langit Bumi Saksine (Official Music Video).m4a - yudi cemplist

364,384
Download Lagu Akad, Download musik online kecepatan tinggi - DownloadLaguTerbaru.Net, mendengarkan musik atau download musik gratis terbaik, download lagu mp3 terbaru gratis. Dengarkan musik mp3 Vita Alvia ft. Ilux - Langit Bumi Saksine (Official Music Video).m4a oleh penyanyi yudi cemplist kecepatan tinggi - Unduh Lagu - di DownloadLaguTerbaru.Net, Dengarkan musik mp3 yang bagus di sini. Dengarkan dan nikmati musik yang bagus dan download lagu-lagu hot di telepon. Mendengarkan lagu Vita Alvia ft. Ilux - Langit Bumi Saksine (Official Music Video).m4a terbaru - MP3 - situs web DownloadLaguTerbaru.Net, Download musik melihat Anda di situs web, download lagu mp3 terbaru gratis.

Lirik lagu: Vita Alvia ft. Ilux - Langit Bumi Saksine (Official Music Video).m4a

seng biso sun pahami
riko tego medot taline asmoro
seng sanggup sun ngerteni
riko tego ninggalno ambi wong liyo

bengen riko ngomong dewek
bakal bareng selawase
nyatane kok gawe ngene
janji urip sampek mati
seng bakal biso ngelali

langit bumi iki dadi saksine
welas isun nyang riko seng ono ujunge
isun seng ngiro bakal koyo gedigi
wong tuwek isun seng biso ngrestui

langit bumi iki dadi saksine
tuluse welas isun iki nong njro ati
masio saiki seng biso dadi siji
sun pastekno welas iki sampek mati

seng biso sun pahami
riko tego medot taline asmoro
seng sanggup sun ngerteni
riko tego ninggalno ambi wong liyo

bengen riko ngomong dewek bakal bareng selawase
nyatane kok gawe ngene
janji urip sampek mati, seng bakal biso ngelali

langit bumi iki dadi saksine, welas isun nyang riko seng ono ujunge
isun seng ngiro bakal koyo gedigi, wong tuwek isun seng biso ngrestui
langit bumi iki dadi saksine, tuluse welas isun iki nong njro ati
masio saiki seng biso dadi siji, sun pastekno welas iki sampek mati
Lihat Lebih