Nella Kharisma - Ra Jodo Tegar_prima Download Nella Kharisma - Ra Jodo - Tegar_prima | Lagu Mp3 Gratis

Nella Kharisma - Ra Jodo - Tegar_prima

5,695,433
Lagu Terbaru, Nella Kharisma - Ra Jodo pemain baru - Lagu India Terbaru - situs web DownloadLaguTerbaru.Net, Mendengarkan MP3 download musik berkualitas tinggi, download lagu mp3 terbaru gratis. Download lagu mp3 kualitas tinggi - di sini, Dengarkan mp3 download musik berkualitas tinggi, download lagu mp3 terbaru gratis. Dengarkan musik mp3 Nella Kharisma - Ra Jodo oleh penyanyi Tegar_prima terbaik - Download Musik - di sini, Dengarkan dan download lagu cepat dengan kecepatan tinggi, Dengarkan musik mp3 online dengan banyak genre. Dengarkan dan nikmati musik dengan DownloadLaguTerbaru.Net.

Lirik lagu: Nella Kharisma - Ra Jodo

maafkanku kali ini harus pergi
meninggalkan kamu yang aku sayangi
banyu moto iki mili nguras ati
kelingan tresnoku ora direstui

mama papa maafkan aku yang tak bisa
membawa calon mantumu muleh
mergo anakmu iki ra diparingi restu
marang calon besanmu

sak tenane ati iki loro loro loro
cintaku terhalang oleh restune wong tuwo
jarene janjimu urip bareng nganti bongko
nyatane sak iki kowe digondol wong liyo

nyesek jejeg nong ati nyekseni kowe rabi
lilo dadi dedungo ngarep tekanmu dadi dudo

karepe ati tetep ngelakoni masio ra direstui
tapine kowe wedi mengko di cap anak ra berbakti
yen pancen ngono anane abote sing keroto iki
kersane isun byaen hang nyonggo ugo deweni

maafkanku kali ini harus pergi
meninggalkan kamu yang aku sayangi
banyu moto iki mili nguras ati
kelingan tresnoku ora direstui

mama papa maafkan aku yang tak bisa
membawa calon mantumu muleh
mergo anakmu iki ra diparingi restu
marang calon besanmu

sak tenane ati iki loro loro loro
cintaku terhalang oleh restune wong tuwo
jarene janjimu urip bareng nganti bongko
nyatane sak iki kowe digondol wong liyo

nyesek jejeg nong ati nyekseni kowe rabi
lilo dadi dedungo ngarep tekanmu dadi dudo

karepe ati tetep ngelakoni masio ra direstui
tapine kowe wedi mengko di cap anak ra berbakti
yen pancen ngono anane abote sing keroto iki
kersane isun byaen hang nyonggo ugo deweni

maafkanku kali ini harus pergi, meninggalkan kamu yang aku sayangi
banyu moto iki mili nguras ati, kelingan tresnoku ora direstui
maafkanku kali ini harus pergi, meninggalkan kamu yang aku sayangi
banyu moto iki mili nguras ati, kelingan tresnoku ora direstui
Lihat Lebih